Fundația
"Familia Sfântă"
it_ITro_ROus

Educaţie

Departamentul educativ promovează o cultură bazată pe valorile creştine, pe cultivarea unui dialog autentic, pe mărturisirea adevărului şi pe împărtăşirea acestuia, cu iubire, aproapelui.

Colocvii

a căror tematică include diverse aspecte educativ-morale, religioase sau istorice cu implicaţii în societatea contemporană.
citeste mai mult…

Cursuri de pregătire pentru căsătorie

menite să-i pregătească pe tineri pentru a putea trăi cu adevărat Sacramentul Căsătoriei. Cursul este astfel structurat încât să atingă cele mai importante aspecte ale vieţii de căsătorie.
citeste mai mult…

Educaţie la castitate

Acest program se derulează în parteneriat cu Universitatea Franciscană din Steubenville Ohio, USA (Austrian program). În cadrul programului studenţi americani de la această universitate fac o săptămână de voluntariat în Cluj-Napoca şi nu numai, timp în care desfăşoară vizite la licee din zonă şi le vorbesc elevilor despre ce înseamnă să fii creştin şi cum să trăieşti în castitate.
citeste mai mult…

Clubul “Pier Giorgio Frassati”

s-a născut din dorinţa de a oferi persoanelor de orice vârstă, un cadru în care aceştia pot să-şi petreacă timpul liber într-un mod sănătos, care să le clădească spiritul. Clubul a cuprins mai multe cercuri cum ar fi cele de astronomie, ciclism şi jocuri de societate.
citeste mai mult…

Cineforumul

constă în organizarea de proiecţii lunare de film, urmate de discuţii libere pe marginea filmelor vizionate.
citeste mai mult…

Biblioteca

numărând peste 2000 de titluri, cuprinde atât lucrări de teologie cât şi de literatură, istorie sau artă.
citeste mai mult…

Grupuri de studiu și de împărtășire

Centrul “Iubire și Adevăr” promovează o cultură a dialogului, iar în acest spirit organizează diferite grupuri de studiu și de împărtășire, care au ca scop pe de o parte învățarea și formarea umană, iar pe de altă parte crearea unui cadru favorabil pentru împărtășire și comuniune.
citeste mai mult…

Centrul găzduieşte şi întâlnirile Clubului David, care oferă un timp al prieteniei pentru persoanele cu dizabilităţi intelectuale.